Pravidla fungování Fóra

Noví uživatelé se seznámí s chodem a pravidly Fóra.
Pravidla fóra
Všechny sprosté příspěvky budou mazány. Předpokladem účasti v diskuzi je věcnost a slušnost.
Odpovědět
Avatar uživatele
Administrátor
Moderátor
Příspěvky: 2
Registrován: 25 Bře 2024, 13:12

Pravidla fungování Fóra

Příspěvek od Administrátor »

Vážení nově registrovaní uživatelé aneb "Začátečníci"! :)

Naše diskuzní Fórum časopisu Dialog*Otázky*Odpovědi má sloužit především ke komplexnější výměně názorů, která pod samotným články na našem webu není možná. Naše Fórum je určeno pro všechny, kteří mají zájem o M-L teorii a praxi, případně pro zkušenější a orientované marxisty mající zájem o hlubší dialog nad tématy, která přináší náš web. Očekáváme proto slušnou a věcnou diskuzi, kterou mohou narušit snad jen vášně způsobené dialektickým střetem dobře argumentovaných tezí proti neméně teoreticky vyzbrojeným antitezím... :)

Forum se člení hierarchicky na kategorie, podřazená fóra a v nich jednotlivá témata.

Akademický dialog tohoto Fóra řídí zkušení adiministrátoři, kteří v každém tématu či fóru udržují pořádek, slušnost a kázeň.

Stížnosti či odvolání na zásahy moderátorů pak můžete směřovat na email info@dialog-komunistickylist.cz.

Tak jako jsou řazeny jednotlivé úrovně Fóra, jsou zde vytvořeny i úrovně diskutujících, aby se odlišili začínající od těch zkušenějších a případně jsme dokázali snadno rozeznat provokace a trollující jedince.
  • Začátečník - úroveň označená zeleným avatarem neumožňuje mnoho, pouze číst a psát. Začátečník musí prokázat trochu vytrvalosti a publikovat právě 20 příspěvků, aby se stal plnohodnýtm diskutujícím.
  • Návštěvník - tuto úroveň označuje červený avatar s okem a označuje plnohodnotného diskutujícího se všemi právy, včetně nahrávání příloh, odesílání mailů přes vlastní uživatelské rozhraní Fóra, hlasování v anketách a další.
  • Moderátor - modrý avatar označuje moderátory fór, kteří odpovídají za plynulý chod fóra.
  • Administrátor - červený avatar značí vrchní dohled na vším, co se na Fóru děje, a také vrchního rozhodčího všech případných sporů. Kontaktovat jej můžete na mail uvedený výše s jakoukoli připomínkou, dotazem, návrhem na zlepšení či naopak kritikou či stížností.
Pro používání nástrojů diskuzního příspěvku v horní liště využívá toto Fórum tzv. BBKódy. Není to zrovna běžná varianta a proto se prosím podívejte, jak je používat, abyste dosáhli například tučného nebo barevného textu, vložili seznam očíslovaný či bez čísel a další. Zde naleznete návod

To je tedy pro začátek vše, přejeme vám co nejpříjemnější a nejprospěšnější dialog! :)
S pozdravem

Administrátor diskuzního Fóra
webu Dialog*Otázky*Odpovědi
Odpovědět